طرز تهیه خورشت بامیه
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده
  • بامیه :200گرم
  • گوشت :400گرم
  • پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری
  • لیمو عمانی : 2عدد
  • گوجه فرنگی : 3عدد
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
  • دارچین نکوبیده :1 قطعه
  • نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید  تا بپزد.

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورشت به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید

تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.

در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.

طرز تهیه خورشت بامیه

نکاتی در تهیه خورشت بامیه

 

  • در تهیه خورشت بامیه می‌توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. برای این کار 600 تا 800 گرم گوشت مرغ را تهیه کنید و صورت تکه‌ای خرد کنید و مانند مراحل تهیه خورشت بامیه با گوشت گوسفند عمل کنید. در ضمن به این نکته نیز توجه کنید که گوشت مرغ بسیار سریع تر از گوشت قرمز تهیه می‌شود.
  • در جنوب برای خوشمزه‌تر شدن خورشت بامیه مقداری تمر هندی به آن اضافه می‌کنند. برای این کار مقداری تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و به مواد در انتهای پخته شدن اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای استفاده از آبلیمو در خورشت بامیه از آبغوره نیز استفاده کنید.
  • اگر در انتهای پخته شدن خورشت بامیه، کمی آب آن زیاد بود، مقداری صبر کنید تا آب به خورد مواد برود و خورشت غلیظ تر شود. غلیظ تر شدن خورشت هم ظاهر خورشت را بهتر می‌کند و هم آن را خوشمزه تر می‌کند.
  • می‌توانید در انتها برای خوشمزه تر شدن خورشت بامیه مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.

خورش بامیه با لپه

خورش بامیه اصلی بدون لپه پخته می شود اما جالب است بدانید که لپه باعث می شود خورش بامیه خوشرنگ تر و زیباتر شود. در صورتی که تمایل دارید به خورش بامیه خود لپه اضافه کنید کافیست لپه را در نیمه پخت خورش به آن اضافه کنید.

برای دسترو بالا باید ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم لپه را از دو ساعت قبل در یک کاسه آب بخیسانید تا کمی نرم شود و نفخش برطرف شود سپس پس از اینکه گوشت خورشتی را تفت دادید لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد از آن باقی مراحل پخت خورش را انجام دهید.

 

 

 

 

 





:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: